Demà divendres, 16 de juliol, a les 10:00 hores. Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona.

El conseller Elena assisteix a la Junta Local de Seguretat de Barcelona

query_builder   15 juliol 2021 16:44

event_note Nota de premsa

Demà divendres, 16 de juliol, a les 10:00 hores. Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona.

El conseller Elena assisteix a la Junta Local de Seguretat de Barcelona

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, assistirà demà divendres 16 de juliol, a les 10.00 hores, a la Junta Local de Seguretat de la ciutat de Barcelona.

A la reunió també hi assistiran el secretari general del Departament d’Interior, Oriol Amorós, i el director general de la Policia, Pere Ferrer.

Els mitjans podran prendre imatges a l’inici de la reunió.

A les 12.00 hores s’atendrà els mitjans de comunicació a la Sala Lluís Companys de l’Ajuntament. 

Aquesta roda de premsa podrà seguir-se presencialment amb aforament limitat de 13 persones (periodistes i operadors), previ registre al formulari http://barcelona.cat/rodespremsa

Telemàticament, l’acte podrà seguir-se en streaming a través del lloc web del Servei de Premsa (https://ajuntament.barcelona.cat/premsa).

 

INSTRUCCIONS DE CONNEXIÓ

Instruccions a seguir per preguntar a la roda de premsa:

  • Cada periodista que vulgui preguntar per via telemàtica haurà de confirmar-ho enviant un missatge de WhatsApp amb nom i mitjà al telèfon 667 744 459.
  • Abans que comenci la roda de premsa, haurà d’obrir l’enllaç següent a través d’ordinador o de dispositiu mòbil i afegir un password que rebrà per WhatsApp: https://salavirtual.barcelona.cat/AjbcnPremsa
  • Un cop connectat, haurà de desactivar el micròfon amb el botó ‘micròfon’ situat a la part inferior de la pantalla i seguir la roda de premsa.
  • Al torn de preguntes, un moderador donarà pas a cada periodista. Al seu torn, cada periodista haurà d’activar el seu micròfon a través del botó inferior. Amb el micròfon ja activat, caldrà identificar-se amb nom i mitjà i seguidament fer les preguntes. Quan s’hagin respost les seves preguntes, el periodista haurà de dir o indicar que ha acabat el seu torn i tornar a silenciar el seu micròfon.

Igualment, els periodistes que vulguin seguir fent les preguntes a través de missatges de WhatsApp, podran enviar-les al número de telèfon 667 744 459. Caldrà que s’identifiquin amb nom i mitjà.

10:10|El conseller Elena assisteix a la Junta Local de Seguretat de Barcelona. Ajuntament de Barcelona ( pl. de Sant Jaume) |Barcelona (Barcelonès)

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, assistirà a la Junta Local de Seguretat de la ciutat de Barcelona. Els mitjans podran prendre imatges a l’inici de la reunió. A les 12.00 hores s’atendrà els mitjans de comunicació a la Sala Lluís Companys de l’Ajuntament.