El conseller Giró inaugura la primera la primera edició del Programa de Compra Pública d'Innovació de la RIS3CAT 2030

query_builder   27 juliol 2021 18:49

event_note Nota de premsa

El conseller Giró inaugura la primera la primera edició del Programa de Compra Pública d'Innovació de la RIS3CAT 2030

El conseller d’Economia i Hisenda, Jaume Giró, i la secretària d’Afers Econòmics i Fons Europeus de la Generalitat, Matilde Villarroya, seran els encarregats de donar el tret de sortida a la primera edició del Programa de Compra Pública d’Innovació de la RIS3CAT 2030, en el marc del nou període de finançament dels fons europeus regionals (FEDER). L’acte, al qual està previst que assisteixin un centenar d’empreses, tindrà lloc demà dimecres a les 11 hores del matí a l’Auditori del Districte Administratiu (C. Foc, 57) a Barcelona.

El Programa de Compra Pública d’Innovació vol incentivar, a través de la contractació pública, la innovació i la competitivitat del teixit empresarial i, al mateix temps, la transformació dels serveis públics per millorar-ne l’eficiència i qualitat a partir de la col·laboració publicoprivada. Per això, la Generalitat presentarà 21 projectes perquè les empreses ofereixin solucions innovadores en àmbits com la seguretat i les emergències, el medi ambient, la gestió d’infraestructures i el coneixement.

L’acte de presentació del Programa es podrà seguir també a través del canal You Tube del Departament.

Els mitjans interessats a cobrir l'acte presencialment s’hauran d’acreditar prèviament, enviant un correu electrònic a comunicacio.economia@gencat.cat (nom, cognoms, DNI i mitjà).

11:00|El conseller Giró inaugura la primera edició del Programa de Compra Pública d'Innovació de la RIS3CAT 2030. Departament d'Economia i Hisenda ( c. Foc 57. Edifi A)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d’Economia i Hisenda, Jaume Giró, i la secretària d’Afers Econòmics i Fons Europeus de la Generalitat, Matilde Villarroya, presentaran la primera edició del Programa de Compra Pública d’Innovació de la RIS3CAT 2030, en el marc del nou període de finançament dels fons europeus regionals (FEDER). L’acte també es podrà seguir a través del canal You Tube del Departament.