El delegat del Govern, Albert Salvadó, presideix el Consell de Direcció de l'Administració Territorial del Govern a les Terres de l'Ebre

query_builder   30 agost 2021 14:02

event_note Nota de premsa

El delegat del Govern, Albert Salvadó, presideix el Consell de Direcció de l'Administració Territorial del Govern a les Terres de l'Ebre

El delegat territorial del Govern, Albert Salvadó, presideix aquest dimarts, 31 d'agost, a les 09.00 hores, la reunió ordinària del Consell de Direcció de l'Administració Territorial de la Generalitat a les Terres de l'Ebre.

Un cop finalitzi, a les 11.00 hores aprox., el delegat del Govern presentarà els nous representants dels departaments de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, incorporats recentment, i explicarà alguns dels temes més destacats en aquesta sessió ordinària del Consell de Direcció. A les 10.45h. aproximadament, els mitjans que ho vulguin podran prendre imatges de la reunió.

09:00|Consell de Direcció del Govern a les Terres de l'Ebre. Seu de la Generalitat a les Terres de l'Ebre ( pl. Gerard Vergés, 1)|Tortosa (Baix Ebre)

El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Albert Salvadó, presidirà la reunió ordinària del Consell de Direcció de l'Administració Territorial de la Generalitat a les Terres de l'Ebre. Abans que finalitzi, a les 10.45h., els mitjans gràfics podran prendre imatges de la reunió i a les 11.00h aprox. el delegat del Govern atendrà els mitjans de comunicació.