Ciuró clou l'acte de presa de possessió de la nova degana i de la nova Junta del Col·legi de l'Advocacia de Tarragona

query_builder   2 setembre 2021 13:10

event_note Nota de premsa

Ciuró clou l'acte de presa de possessió de la nova degana i de la nova Junta del Col·legi de l'Advocacia de Tarragona

La consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, clourà l’acte de presa de possessió de la nova degana de l’Advocacia de Tarragona, Estela Martín, i de la nova Junta, demà divendres, a les 19 hores, a la seu col·legial.

Hi assistiran també el degà emèrit del Col·legi, Manel Albiac; la presidenta del Consell General de l’Advocacia Espanyola, Victoria Ortega; l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà; la delegada i subdelegat del Govern a Tarragona, Teresa Pallarés i Joan Sabaté, respectivament, entre altres personalitats. Per part del Departament de Justícia hi assistiran el secretari per a l’Administració de Justícia, Eusebi Campdepadrós, i el director general de Dret, d’Entitats Jurídiques i Mediació, Joan Ramon Casals. 

                   

 

ACTE:

Cloenda de la presa de possessió de la nova degana i de la nova Junta del Col·legi de l’Advocacia de Tarragona

 

DIA:

 

Demà, divendres 3 de setembre


HORA   

 

 

19 hores

 

LLOC:

Col·legi de l’Advocacia de Tarragona

Enric d’Ossó, 1

 

19:00|La consellera Ciuró clou l'acte de presa de possessió de la nova degana del Col·legi de l'Advocacia de Tarragona. C. Enric d'Ossó, 1|Tarragona (Tarragonès)

La consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, clourà l’acte de presa de possessió de la nova degana de l’Advocacia de Tarragona, Estela Martín, i de la nova Junta del Col·legi de l'Advocacia de Tarragona. La delegada del Govern a Tarragona, Teresa Pallarès, acompanyarà la consellera.