Presentació de les obres per a millorar la seguretat i la funcionalitat a l'Eix Diagonal

query_builder   13 setembre 2021 13:52

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació de les obres per a millorar la seguretat i la funcionalitat a l'Eix Diagonal

El secretari general del Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori, Ricard Font, i el secretari de Territori i Mobilitat, Isidre Gavín, presentaran a representants dels ens locals, demà, 14 de setembre, les obres per a millorar la funcionalitat i la seguretat de l’Eix Diagonal entre Igualada i Vilafranca del Penedès.

La reunió es desenvoluparà a l’Ajuntament d’Igualada (Pl. de l’Ajuntament, 1) a partir de les 18 hores. Un cop finalitzi la trobada, a les 18,45 hores, aproximadament, s’atendrà els mitjans de comunicació.

 

18:45|Presentació de les obres per a millorar la seguretat i la funcionalitat a l'Eix Diagonal. Ajuntament ( pl. de l'Ajuntament, 1)|Igualada (Anoia)

El secretari general del Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori, Ricard Font, i el secretari de Territori i Mobilitat, Isidre Gavín, presentaran a representants dels ens locals les obres per a millorar la funcionalitat i la seguretat de l’Eix Diagonal entre Igualada i Vilafranca del Penedès.