Roda de premsa sobre l'inici de curs escolar i la gestió de la pandèmia als centres educatius

query_builder   15 setembre 2021 10:09

settings_input_antenna Convocatòria

Roda de premsa sobre l'inici de curs escolar i la gestió de la pandèmia als centres educatius

La secretària general d’Educació, Patrícia Gomà, i la responsable dels programes intersectorials de Salut Pública en la infància i l’adolescència, Laia Asso, compareixeran demà davant dels mitjans de comunicació per fer un balanç sobre l’inici de curs escolar i la gestió de la pandèmia als centres educatius. Serà a partir de les 12h a la seu del Departament d’Educació.

 

La roda de premsa tindrà un format semipresencial, amb un aforament limitat a 5 professionals i amb seguiment i participació a través de la plataforma Zoom. Per aquest motiu, per poder assistir a la roda de premsa caldrà enviar un correu electrònic a comunicacio.educacio@gencat.cat indicant si es vol seguir presencialment o de forma telemàtica. Les places presencials s’assignaran per ordre de sol·licitud i per aquells que vulguin seguir-la telemàticament o no puguin assistir-hi per manca de places, se’ls facilitarà la clau d’accés per a poder-hi participar telemàticament a través de Zoom.

 

La roda de premsa s’emetrà en directe des del canal de YouTube del Departament d’Educació.

12:00|Roda de premsa sobre l'inici de curs escolar i la gestió de la pandèmia als centres educatius. Departament d'Educació ( Via Augusta, 202-222)|Barcelona (Barcelonès)

La secretària general d’Educació, Patrícia Gomà, i la responsable dels programes intersectorials de Salut Pública en la infància i l’adolescència, Laia Asso, explicaran en roda de premsa l’inici de curs escolar i la gestió de la pandèmia als centres educatius.