El CAR de Sant Cugat acull demà l'acte d'homenatge a l'alpinista català Sergi Mingote

query_builder   15 setembre 2021 11:03

event_note Nota de premsa

El CAR de Sant Cugat acull demà l'acte d'homenatge a l'alpinista català Sergi Mingote

La secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física, Anna Caula, participarà demà en l’homenatge a l’alpinista català Sergi Mingote, que tindrà lloc a les set de la tarda al CAR de Sant Cugat. L’acte està organitzat conjuntament per la Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física, la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya i Onat Foundation. 

En l’esdeveniment participaran familiars i amics de Sergi Mingote, com l'alpinista Tamara Lunger, a banda de personalitats del món polític i social del país. L'homenatge serà presentat pel periodista de TV3, Xavier Valls.

Tot i que l’inici de l’acte està previst per les 19h, es demana arribar al CAR de Sant Cugat partir de les 18.15h per poder organitzar l'entrada i seguir els protocols de seguretat Covid establerts.

*Us demanem confirmació d’assistència a l’adreça quim.pons@feec.cat, indicant nom, cognoms i mitjà.

 

19:00|Acte d'homenatge a l'alpinista català Sergi Mingote. CAR de Sant Cugat ( av. Alcalde Barnils, 3-5)|Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental)

La secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física, Anna Caula, participarà en l’acte d'homenatge a l’alpinista català Sergi Mingote.