Dimarts 21 de setembre de 2021, a les 19,30h, la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, presidirà l’acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya a Madrid, que tindrà lloc als Jardins de la Delegació del Govern en aquesta ciutat.

Obrirà l’acte i donarà la benvinguda la delegada del Govern de la Generalitat a Madrid, Ester Capella, tot seguit d’una conferència-glossa a càrrec de Joaquim Nadal, director de l’Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural, i del lliurament dels reconeixements Amic del Blanquerna (4a edició) adreçats a aquelles persones que s’han significat amb el Centre Cultural-Llibreria Blanquerna i les Aules de Català de la Delegació.

Clourà l’acte de celebració de la Diada la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, i una interpretació musical de Marina Rossell.

Cobertura informativa

La celebració de la Diada es podrà seguir en directe pel web del Govern https://govern.cat/gov/  i pels perfils oficials de les xarxes socials de l’Executiu.

Per cobrir l’acte serà imprescindible acreditar-se prèviament, davant d’aquest Gabinet de comunicació, abans de dilluns 20, a les 19.00 hores. Degut a la limitació de l’aforament, només s’acreditaran periodistes dels serveis informatius, un per mitjà. Caldrà enviar un correu electrònic, des d’una adreça corporativa, a generalitatmadrid.presidencia@gencat.cat indicant nom i cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i tasca que s’hi desenvolupa.

També és podrà seguir per la plataforma Watchity  https://governmitjans.watchity.com

Usuari: comunicaciogovern.presidencia@gencat.cat

Password: premsa