El vicepresident del Govern presentarà el Pla Especial de l'aeroport de Lleida-Alguaire i visitarà l'ampliació de la zona industrial aeronàutica

query_builder   22 setembre 2021 09:57

settings_input_antenna Convocatòria

El vicepresident del Govern presentarà el Pla Especial de l'aeroport de Lleida-Alguaire i visitarà l'ampliació de la zona industrial aeronàutica

El proper dijous 23 de setembre el vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, visitarà la zona aeronàutica i industrial de l’aeroport per a veure els nous espais que es construiran a partir de l’aprovació la modificació del Pla Especial de l’aeroport de Lleida-Alguaire per la Comissió d’Urbanisme de Catalunya.

Aquesta modificació permetrà impulsar actuacions per a potenciar la capacitat industrial de l’aeroport com laboratori aeronàutic i space port.

En el decurs de l’acte es farà una visita a la nova zona industrial aeronàutica i, a continuació, es presentarà el nou Pla Especial de Lleida i les futures licitacions que aquest pla comportarà per a l’aeroport.

 

 

Punt de trobada: Hangar del Reial Aeri Club de Lleida per a aparcar els cotxes i entrar a la zona d’hangars. Recordeu que per a visitar la zona aire de l’aeroport cal portar armilla reflectant.

17:30|El vicepresident Puigneró presentarà el Pla Especial de l'aeroport de Lleida-Alguaire i visitarà l'ampliació de la zona industrial aeronàutica. Hangar del Reial Aeri Club. Aeroport Lleida-Alguaire ( ctra. de l'Aeroport, s/n)|Alguaire (Segrià)

El vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, presentarà el Pla Especial de l’aeroport de Lleida-Alguaire i visitarà l’ampliació de la zona industrial aeronàutica. El delegat del Govern a Lleida, Bernat Solé, acompanyarà el vicepresident.