La consellera de Treball, Mar Serna, serà demà a Tarragona

query_builder   13 maig 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera de Treball, Mar Serna, serà demà a Tarragona

Al voltant de les 12.00 hores, atenció als mitjans de comunicació a la seu de Bayer Polimers (Polígon Industrial, s/n, Tarragona)

A les 18.00 hores lliurarà els diplomes a les dones que han participat en la primera edició del curs "jo, directiva" a Tarragona
 
Demà, DIMECRES 14 DE MAIG, la consellera de Treball, Mar Serna, acompanyada del director dels Serveis Territorials del Departament de Treball a Tarragona, Josep Maria Solanes, serà a Tarragona. A les 11.30 hores arribarà a la seu de Bayer Polimers (Polígon Industrial, s/n, Tarragona) on mantindrà una reunió de treball amb el director de l’empresa, Jesús Loma. En acabar, al voltant de les 12.00 hores, la consellera atendrà als mitjans de comunicació.

Posteriorment,a les 13.15 hores, la consellera de Treball, Mar Serna, acompanyada del delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona, Xavier Sabaté, visitarà l’Oficina de Treball de Tarragona la Granja (c. de Gran Canaria, 33 – 35).
 
A les 17.00 hores la consellera de Treball i el delegat del Govern a Tarragona arribaran a l’Ajuntament de Tarragona (pl. Font, 1) on mantindran una reunió de treball amb l’alcalde de la ciutat, Josep Fèlix Ballesteros.
 
A continuació, a les 18.00 hores, la consellera de Treball, Mar Serna, acompanyada del director de programes de l'escola de negocis Esade, Joan Roig, i de la directora general d'Igualtat d’Oportunitats en el Treball, Sara Berbel, lliurarà els diplomes a les dones que han participat en la primera edició del curs “jo, directiva” a Tarragona (Sala noble de la Casa Canals, C. de Granada, 11). L’acte és obert als mitjans de comunicació. 

Aquest programa, que té per objectiu fomentar la igualtat d'oportunitats dins l'empresa, es dirigeix a dones professionals amb càrrecs pre-directius i aporta continguts de negoci adaptats a la situació específica de les dones.
El seminari “jo, directiva” l’ha impartit professorat de l’escola de negocis d’Esade i ha constat de 9 sessions de 8 hores cadascuna. Estratègia i Lideratge; Direcció Financera; Direcció de Màrqueting; Direcció d’Operacions; i Direcció de Recursos Humans són les principals àrees temàtiques que s’han impartit durant el curs. 

12:00|.Bayer Polímers (Polígon Industrial, s/n)|Tarragona (Tarragonès)

La consellera de Treball, Mar Serna, visita la seu de l'empresa Bayer Polimers, acompanyada del director dels Serveis Territorials del Departament de Treball a Tarragona, Josep Maria Solanes.