La consellera Geis inaugura demà la nova seu corporativa del BSC-CNS

query_builder   6 octubre 2021 12:10

event_note Nota de premsa

La consellera Geis inaugura demà la nova seu corporativa del BSC-CNS

La consellera de Recerca i Universitats, Gemma Geis, inaugurarà demà dijous a partir de les 12 h la nova seu corporativa del Barcelona Supercomputing Center (BSC-CNS). Juntament amb la consellera, també prendran part en l’acte d’inauguració la secretària general de Recerca, Raquel Yotti; el director del BSC-CNS, Mateo Valero, i el president de la Fundació Repsol, Antoni Brufau.

La nova seu del centre, anomenada BSC-REPSOL Building, és un edifici de 12.000 m2 construït gràcies a les aportacions del Departament de Recerca i Universitats, així com de la resta de patrons del BSC-CNS (Ministeri de Ciència i Innovació i Universitat Politècnica de Catalunya) i de la Fundació Repsol.

12:00|La consellera Geis inaugura la nova seu corporativa del BSC-CNS. Pl. d'Eusebi Güell, 1-3 |Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Recerca i Universitats, Gemma Geis, prendrà part en l'acte d'inauguració de la nova seu corporativa del Barcelona Supercomputing Center (BSC-CNS), juntament amb la secretària general de Recerca, Raquel Yotti; el director del BSC-CNS, Mateo Valero; i el president de la Fundació Repsol, Antoni Brufau.