La consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, es reuneix amb la seva homòloga de Justícia, Interior i Administració Pública de la Generalitat Valenciana, Gabriela Bravo, en una jornada de treball, demà dijous al matí. 

Les conselleres i els seus equips tractaran, entre altres assumptes, el funcionament del Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, l'Oficina de la Segona Oportunitat, la digitalització de l’Administració de justícia, l'assistència a les víctimes del delicte i les taxes judicials. 

Posteriorment, les dues conselleres oferiran una roda de premsa.

Al migdia, les dues delegacions es traslladaran a la Ciutat de la Justícia de Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat i a l’Institut de Medicina Legal i Ciències Forenses de Catalunya (IMLCFC) on visitaran les instal·lacions. 

 

NOTA: Els mitjans gràfics podran obtenir imatges de la trobada (mut) a les 9.45 hores.

La roda de premsa serà presencial i es podrà seguir també pel canal de YouTube del Departament de Justícia: www.youtube.com/watch?v=F-0lOW4mpA0

 

 

 

ACTE:

La consellera Ciuró es reuneix amb la seva homòloga de la Generalitat Valenciana en una jornada de treball

 

DIA:

 

Demà, dijous 14 d’octubre


HORA:

 

LLOC:

 

 

9.45 h. Mut de la reunió

11:45 h. Roda de premsa

Alts Forns, 44

Districte Administratiu. Sala Polivalent

Barcelona

 

 

 

09:45|La consellera Ciuró es reuneix amb la seva homòloga de la Generalitat Valenciana. Departament de Justícia. Districte Administratiu (c. Alts Forns, 44)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, es reunirà amb la seva homòloga de Justícia, Interior i Administració Pública de la Generalitat Valenciana, Gabriela Bravo, en una jornada de treball. Posteriorment, les dues conselleres oferiran una roda de premsa.