Presentació de l'informe sobre les relacions entre governs de l'estat autonòmic durant la crisi de la COVID-19

query_builder   19 octubre 2021 13:48

event_note Nota de premsa

Presentació de l'informe sobre les relacions entre governs de l'estat autonòmic durant la crisi de la COVID-19

  • Hi participarà el conseller de Salut, juntament amb Joan Ridao, director del centre que ha fet l’estudi
El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, participarà demà en la presentació de l’informe ‘Les relacions intergovernamentals de l’Estat autonòmic durant la crisi sanitària de la Covid-19'. Es tracta d’un treball elaborat per l'Institut d'Estudis de l'Autogovern i que presentarà el seu director, Joan Ridao.

Serà en una roda de premsa en format híbrid –presencial i telemàtic- que començarà a les 16:30h al Departament de Salut (Pavelló Ave Maria; Travessera de les Corts, 131-159).

Els mitjans que vulguin assistir-hi s’han d’acreditar enviant un correu a premsa.salut@gencat.cat, abans de dimecres a les 12h indicant nom, cognoms, DNI i mitjà. Només hi podrà assistir una persona per mitjà o dues si són televisions.

Els mitjans que es connectin de forma telemàtica podran participar a la roda via Zoom:
https://zoom.us/j/97569550601?pwd=bWdRUXJFSmpkU3ZlTzdOYjhwNXZPZz09  
ID de la reunió: 975 6955 0601
Codi: 190619

També és podrà seguir per Youtube: https://youtu.be/dDwrS3tqj-M

16:30|El conseller Argimon participa en la presentació de l'informe sobre les relacions entre governs de l'estat autonòmic durant la crisi de la Covid-19. Departament de Salut (Travessera de les Corts, 131-159 - Pavelló Ave Maria) |Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, participarà en la presentació de l’informe "Les relacions intergovernamentals de l’Estat autonòmic durant la crisi sanitària de la Covid-19". Es tracta d’un treball elaborat per l'Institut d'Estudis de l'Autogovern i que presentarà el seu director, Joan Ridao.