El conseller Argimon ofereix una conferència sobre la transformació del sistema de salut al centre IDEAL de Barcelona

query_builder   29 octubre 2021 16:50

event_note Nota de premsa

El conseller Argimon ofereix una conferència sobre la transformació del sistema de salut al centre IDEAL de Barcelona

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, oferirà la conferència “Transformació del sistema de salut: Present i futur”, el pròxim dimarts 2 de novembre a les 19 hores.

Un cop acabada la conferència, Argimon aprofundirà en els reptes de futur del sistema de salut a Catalunya i ho farà amb la periodista Lídia Heredia, que conduirà l’acte. La trobada tindrà lloc de manera presencial a IDEAL, Centre d’Arts Digitals de Barcelona (c. Dr. Trueta, 196-198, 08005 Poblenou, Barcelona) (assistència per a professionals i només amb invitació rigorosa per qüestions d’aforament).  

Aquesta conferència del conseller Argimon serà la primera d’una sèrie de trobades que, sota el títol Vespres sanitaris, Salut celebrarà al llarg dels pròxims mesos i que giraran a l’entorn el món de la salut. Les sessions dels Vespres sanitaris reuniran experts de diverses disciplines amb personalitats del món de la comunicació, la innovació i les noves tecnologies per debatre com encarar la salut des de perspectives polièdriques.

L’acte es podrà seguir en línia per Youtube:

https://youtu.be/pdREK5a6-w4

19:00|El conseller Argimon ofereix una conferència sobre la transformació del sistema de salut. IDEAL. Centre d'Arts Digitals de Barcelona (c. Dr. Trueta, 196-198)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, oferirà la conferència “Transformació del sistema de salut: Present i futur”. Després de la conferència, Argimon aprofundirà en els reptes de futur del sistema de salut a Catalunya i ho farà amb la periodista Lídia Heredia, que conduirà l’acte. El delegat del Govern a Barcelona, Toni Morral, també hi assistirà.