• La consellera de Cultura participa divendres, 5 de novembre, a les 11.30 hores, en una roda de premsa amb l’Associació de Professionals del Circ de Catalunya per presentar les mesures de foment del circ que es desenvoluparan properament
  • Paral·lelament, Garriga presentarà i visitarà la carpa itinerant del projecte Nilak, guanyador del Premi Lluís Carulla 2020, que a partir d’aquest divendres portarà el circ i les arts escèniques contemporànies a poblacions catalanes que no disposen de teatre

La consellera de Cultura, Natàlia Garriga Ibáñez, farà una visita territorial, divendres 5 de novembre, a Vilalba dels Arcs (Terra Alta), el primer poble de Catalunya on s’instal·larà la carpa itinerant Nilak, pensada per fer arribar el circ i les arts escèniques contemporànies a poblacions catalanes que no disposen de teatre. El projecte, que el 2020 va rebre el Premi Lluís Carulla, és una de les onze mesures del Pla d’Impuls del Circ (PIC), que des del 2019 duen a terme el Departament de Cultura i l’Associació de Professionals del Circ de Catalunya (APCC). 

A les 11.30 hores tindrà lloc la roda de premsa, a la Confraria de la Mare de Déu dels Dolors, amb la participació de la consellera de Cultura, Natàlia Garriga, i Jordi Príncep, membre de la Junta directiva de l’APCC, per explicar les mesures del PIC que es desenvoluparan en aquest tram final del 2021 i durant el 2022. També faran balanç de les accions del Pla que s’estan duent a terme des del 2019 i faran pública la nova web del PIC.  

En el marc d’aquesta roda de premsa, la consellera també presentarà el projecte de Nilak acompanyada de Marta Esteve, directora de la Fundació Carulla, i Oriol Escursell, impulsor de la carpa itinerant; tenint en compte que aquest projecte en qüestió ha estat cofinançat pel Departament de Cultura i per la Fundació Carulla. Al finalitzar la roda de premsa, es farà una visita a la carpa de Nilak, i els periodistes podran prendre imatges d’una breu actuació que es farà dins la carpa. 

Divendres, a les 19:30 hores, es durà a terme l’acte inaugural de Nilak. 

11:30|La consellera Garriga presenta les darreres accions del Pla d'Impuls del Circ . Confraria de la Mare de Déu dels Dolors (c. Sant Isidre, 8)|Vilalba dels Arcs (Terra Alta)

La consellera de Cultura, Natàlia Garriga Ibáñez, presentarà les mesures del Pla d'Impuls del Circ que es desenvoluparan en aquest tram final del 2021 i durant el 2022, farà balanç de les accions del Pla que s’estan duent a terme des del 2019 i presentarà el projecte Nilak.