La consellera de Recerca i Universitats, Gemma Geis, presidirà demà, dijous 4 de novembre, el lliurament de les medalles i la placa Narcís Monturiol a l’Auditori del Palau de la Generalitat. Aquests guardons distingeixen les persones i entitats que han contribuït de manera destacada al desenvolupament de la ciència i la tecnologia a Catalunya. A l’acte acompanyaran la consellera la secretària general del Departament, Esther Morales, i el director general de Recerca, Joan Gómez Pallarès.

Les personalitats que rebran la Medalla Narcís Monturiol al mèrit científic i tecnològic són: Ramon Brugada i Terradellas , Paul Christou, M. Teresa Espinal i Farré, Manel Esteller Badosa, Pilar Garcia Almirall, Paloma Mas, Victoria Reyes García, Jordi Salas-Salvadó, Josep Samitier i Martí, i Sebastià Xambó Descamps. L’entitat distingida amb la Placa Narcís Monturiol és l’Institut de Ciències Fotòniques (ICFO).

L’acte comptarà amb la presència dels rectors de la Universitat de Barcelona (UB), Joan Guàrdia; de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), Daniel Crespo; de la Universitat de Lleida (UdL), Jaume Puy; i de la rectora de la Universitat Rovira i Virgili (URV), María José Figueras. També hi assistiran el director general de Transferència del Coneixement, Xavier Aldeguer; la directora del CSUC, Montse Solé, i el director d’ICREA, Antonio Huerta, entre altres.

La cerimònia es podrà seguir en directe per streaming al web del Govern i pel Canal de YouTube del Departament.

17:30|La consellera Geis presideix el lliurament dels premis Narcís Monturiol al mèrit científic i tecnològic. Auditori del Palau de la Generalitat |Barcelona (Barcelonès)

  Emissió en directe

La consellera de Recerca i Universitats, Gemma Geis, presidirà el lliurament de les medalles i la placa Narcís Monturiol a l’Auditori del Palau de la Generalitat. Aquests guardons distingeixen les persones i entitats que han contribuït de manera destacada al desenvolupament de la ciència i la tecnologia a Catalunya. A l’acte acompanyaran la consellera la secretària general del Departament, Esther Morales, i el director general de Recerca, Joan Gómez Pallarès.