Dimecres, 10 de novembre a les 11 hores, a la Sala Dormitori del Monestir de Santes Creus. (Accés per la porta reial)

El conseller Elena presideix l'acte de commemoració del 35è aniversari de la creació del Cos d'Agents Rurals

query_builder   4 novembre 2021 11:40

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Elena presideix l'acte de commemoració del 35è aniversari de la creació del Cos d'Agents Rurals

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, presidirà el pròxim dimecres 10 de novembre l’acte de commemoració del 35è aniversari de la creació del Cos d’Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya. L’acte tindrà lloc a la Sala Dormitori del monestir de Santes Creus.

Durant l’acte s’entregaran 221 reconeixements als agents i personal de la Direcció General d’Agents Rurals amb més de 25 i 35 anys de servei.


Els Mitjans que vulguin assistir-hi s’hauran d’acreditar enviant un correu electrònic a comunicacio.agentsrurals@gencat.cat abans de dimarts dia 9 a les 14.00 hores indicant nom, cognoms, DNI i mitjà.

 

L’acte començarà a les 11.00 hores del matí, preguem ser-hi quinze minuts abans.
Es podrà seguir en directe a través del següent enllaç: https://youtu.be/am0bE7BrCCU

 

11:00|El conseller Elena presideix l'acte de commemoració del 35è aniversari de la creació del Cos d'Agents Rurals. Monestir de Santes Creus |Aiguamúrcia (Alt Camp)

El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, presidirà l’acte de commemoració del 35è aniversari de la creació del Cos d’Agents Rurals. La delegada del Govern a Tarragona, Teresa Pallarès, acompanyarà el conseller. L'acte es podrà seguir en directe des de l'enllaç https://youtu.be/am0bE7BrCCU