La consellera Verge visita la Seu d'Urgell i es reuneix amb les alcaldies de la comarca de l'Alt Urgell

query_builder   11 novembre 2021 10:03

event_note Nota de premsa

La consellera Verge visita la Seu d'Urgell i es reuneix amb les alcaldies de la comarca de l'Alt Urgell

  • Compartirà amb els diferents municipis les polítiques feministes del Govern en el territori de l’Alt Pirineu i l’Aran
  • L’acte s’emmarca en les visites institucionals que representants d’Igualtat i Feminismes estan realitzant a diferents punts del territori català 

La consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, visitarà la Seu d’Urgell el proper divendres dia 12 de novembre durant el matí. Després d’una visita a l’Ajuntament de La Seu, hi haurà una trobada amb alcaldesses i alcaldes dels diferents municipis de la comarca al consell comarcal de l’Alt Urgell.

Després de la reunió amb les alcaldies, Verge atendrà els mitjans de comunicació a les 12 del matí a la seu del consell comarcal de l’Alt Urgell (Passeig de Joan Brudieu, 15, La Seu d'Urgell). La consellera anunciarà algunes millores en la xarxa de serveis de l’Alt Pirineu i Aran, emmarcades en l’Estratègia nacional de prevenció de les violències masclistes.

La visita s’enquadra dins del conjunt de trobades i actes que la consellera i altres representants de la conselleria estan realitzant a diferents punts del territori català. 

12:00|La consellera Verge visita l'Alt Pirineu. Pg. de Joan Brudieu, 15|La Seu d'Urgell (Alt Urgell)

La consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, visitarà la Seu d’Urgell durant el matí. Després d’una visita a l’Ajuntament de la Seu, hi haurà una trobada amb alcaldesses i alcaldes dels diferents municipis de la comarca al Consell Comarcal de l’Alt Urgell. Després de la reunió amb les alcaldies, Verge atendrà els mitjans de comunicació a les 12 del matí a la seu del Consell Comarcal. El delegat territorial del Govern a l'Alt Pirineu i Aran, Ricard Pérez, acompanyarà la consellera.