Jordi Puigneró i Violant Cervera atendran els mitjans de comunicació i visitaran algunes de les parades del Mercat de Sants que participen al Gran Recapte

Aquest divendres 19 de novembre, a les 9 hores, el vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, i la consellera de Drets Socials, Violant Cervera, juntament amb la presidenta de la Federació Catalana de Bancs dels Aliments, Roser Brutau i la regidora de Comerç, Mercats, Règim Intern i Hisenda, Montserrat Ballarín, donaran el tret de sortida a la tretzena edició del Gran Recapte d’Aliments de Catalunya al Mercat de Sants.

Després d’atendre els mitjans de comunicació, el vicepresident i la consellera visitaran algunes de les parades del mercat que participen en el Gran Recapte i saludaran les persones voluntàries.

La tretzena edició del Gran Recapte d’Aliments tindrà lloc a tot Catalunya els dies 19 i 20 de novembre, tot i que  fins a l’11 de desembre, es podran fer donacions a través del web granrecapteonline.com. La principal novetat d’aquesta edició és la incorporació del petit comerç a través d’una APP.

09:00|El vicepresident i la consellera de Drets Socials donen el tret de sortida a la tretzena edició del Gran Recapte d'Aliments a Catalunya. Marcat de Sants|Barcelona (Barcelonès)

El vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró i la consellera de Drets Socials, Violant Cervera, juntament amb la presidenta de la Federació Catalana de Bancs dels Aliments, Roser Brutau, i la regidora de Comerç, Mercats, Règim Intern i Hisenda, Montserrat Ballarín, donaran el tret de sortida a la tretzena edició del Gran Recapte d’Aliments de Catalunya al Mercat de Sants.