El vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, presidirà dijous a les 9 hores una trobada informativa per presentar diversos projectes del Departament a la demarcació de Lleida. El vicepresident estarà acompanyat pel secretari d'Estratègia, Informació i Coordinació Territorial, Francesc Fornells, i el secretari de Territori i Mobilitat, Isidre Gavin.

La trobada tindrà lloc a la seu dels Serveis Territorials del Departament a Lleida.

 

Els mitjans de comunicació interessats a assistir a la trobada caldrà que s’acreditin prèviament a través de l’adreça de correu electrònica premsa.tes@gencat.cat.

 

09:00|El vicepresident Puigneró presideix la presentació de diversos projectes de Polítiques Digitals i Territori a Lleida. Seu dels Serveis Territorials del Departament a Lleida (Clot de les Monges, 6-8)|Lleida (Segrià)

El vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, presidirà una trobada informativa per presentar diversos projectes del Departament a la demarcació de Lleida. El delegat del Govern a Lleida, Bernat Solé, acompanyarà el vicepresident.