La consellera Ciuró inaugura el III Congrés de Mediació i ADR a Mataró

query_builder   24 novembre 2021 14:49

event_note Nota de premsa

La consellera Ciuró inaugura el III Congrés de Mediació i ADR a Mataró

 

La consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, inaugurarà demà dijous, a les 10  h, el III Congrés de Mediació i ADR (resolució alternativa de conflictes) que organitza a Mataró el Consell de l’Advocacia Catalana. En l’acte d’inauguració també hi participarà la presidenta del Consell de l’Advocacia Catalana, M.  Eugènia Gay; l’alcalde de Mataró, David Bote; la magistrada i presidenta del Grup Europeu de Magistrats per la Mediació (GEMME), Rosalia Fernández; la secretària general de la UAB, Esther Zapater; la degana del Col·legi d’Advocats de Mataró, Maria Pastor, i la presidenta de la Comissió de Mediació del Consell i degana del Col·legi de Tortosa, Marta Martínez.

Sota el lema “Tolerància, diàleg, consens. Mediació”, el congrés comptarà amb la intervenció de professionals de reconegut prestigi procedents dels àmbits institucional i acadèmic de l’advocacia, la judicatura, la psicologia o la comunicació, així com de responsables de relacions institucionals dels cossos de seguretat municipals, assistents socials o sanitaris, entre d’altres àmbits, per contribuir a donar una visió general de la matèria abordant-la des de diferents perspectives.

CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ

ACTE:

Inauguració del III Congrés de Mediació i ADR

DIA:

25 de novembre (dijous)

 HORA:

10 hores

LLOC:

Hotel Atenea Port
Passeig Marítim, 324
Mataró

 

10:00|La consellera Ciuró inaugura el III Congrés de Mediació i ADR a Mataró. Hotel Atenea Port ( pg. Marítim, 324)|Mataró (Maresme)

La consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, inaugurarà el III Congrés de Mediació i ADR (resolució alternativa de conflictes) que organitza a Mataró el Consell de l’Advocacia Catalana.