El conseller Giró presenta el Projecte de pressupostos de la Generalitat per al 2022 als agents econòmics i socials del Penedès

query_builder   29 novembre 2021 16:18

event_note Nota de premsa

El conseller Giró presenta el Projecte de pressupostos de la Generalitat per al 2022 als agents econòmics i socials del Penedès

Demà dimarts, 30 de novembre, el conseller d’Economia i Hisenda, Jaume Giró, presentarà el Projecte de pressupostos de la Generalitat per al 2022 als agents econòmics i socials de la vegueria del Penedès. L’acte tindrà lloc a les 13.30 hores, al restaurant Scorpia, situat a la Carretera N-II, km 559,1. També hi assistirà el delegat territorial del Govern de la Generalitat al Penedès, David Alquézar.

En acabar la presentació dels comptes per a l’any que ve, el conseller atendrà els mitjans de comunicació. Seguidament, s’iniciarà un dinar-col·loqui amb els assistents, que serà a porta tancada.

13:30|El conseller Giró presenta el Projecte de pressupostos de la Generalitat per al 2022 als agents econòmics i socials del Penedès. Restaurant Scorpia (Ctra. N-II, km 559,1) - Òdena|Igualada (Anoia-Penedès)

El conseller d’Economia i Hisenda, Jaume Giró, presentarà el Projecte de pressupostos de la Generalitat per al 2022 als agents econòmics i socials de la vegueria del Penedès. També hi assistirà el delegat territorial del Govern de la Generalitat al Penedès, David Alquézar. En acabar la presentació dels comptes per a l’any que ve, el conseller atendrà els mitjans de comunicació. Seguidament, s’iniciarà un dinar-col·loqui amb els assistents, que serà a porta tancada.