Lleida celebrarà el 17 de maig la Festa de les Famílies

query_builder   15 maig 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Lleida celebrarà el 17 de maig la Festa de les Famílies

Aquest divendres la secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, Carme Porta, presentarà les activitats de la festa
La secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, Carme Porta, acompanyada pel director dels Serveis Territorials d’Acció Social i Ciutadania, Carles Vega, presentarà el proper 16 de maig les activitats de celebració que el Departament ha preparat a la ciutat de Lleida amb motiu del Dia Internacional de les Famílies 2008.
 
La festa, que se celebrarà el 17 de maig als Camps Elisis, inclourà tallers i jocs per a tota la família. Enguany la festa vol dedicar una especial atenció a la diversitat familiar i, per això s’ha triat com a lema: “I la teva com és?”.
 
A més de Lleida, el Departament d’Acció Social i Ciutadania també ha organitzat activitats a Barcelona, Vic, Salou, Reus, Deltebre i Girona.

11:00|.Serveis Territorials del DASC a Lleida (Av. del Segre, 5)|Lleida (El Segrià)

La secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, Carme Porta, acompanyada del director dels Serveis Territorials del DASC a Lleida, Carles Vega, oferirà una roda de premsa sobre el Dia Internacional de les Famílies.