Demà dimarts 30 de novembre, a partir de les 11.00 hores, a l'edifici Cat112 de Reus

Albert Castellet serà presentat demà com a nou cap de la Regió d'Emergències de Tarragona

query_builder   29 novembre 2021 17:02

event_note Nota de premsa

Demà dimarts 30 de novembre, a partir de les 11.00 hores, a l'edifici Cat112 de Reus

Albert Castellet serà presentat demà com a nou cap de la Regió d'Emergències de Tarragona

  • El nou cap de Regió va accedir als Bombers de la Generalitat el 2010 i ha vingut desenvolupant diverses funcions, la darrera, com a responsable de Gestió de la Sala Central de Bombers
  • Albert Ventosa, cap de Regió sortint, serà el nou cap de Divisió de Prevenció dels Bombers de Barcelona

L’inspector Albert Castellet serà presentat demà dimarts 30 de novembre com a nou cap de la Regió d’Emergències de Tarragona (RET). L’acte el presidirà el director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Joan Delort, i tindrà lloc a partir de les 11.00h a la seu de la RET, ubicada a l'edifici Cat112 de Reus. També hi assistiran la Directora dels Serveis Territorials d’Interior a Tarragona, Marta Cassany; la directora del Cat112, Irene Fornós; el cap del Cos de Bombers, l’inspector David Borrell; i el cap de Regió sortint, l’inspector Albert Ventosa, entre d’altres comandaments.


Castellet, que és Doctor Enginyer Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya, substitueix l’inspector Albert Ventosa, que ha estat al capdavant de la Regió d’Emergències de Tarragona des del 2017 i que ara passarà a ocupar el càrrec de cap de la Divisió de Prevenció del Cos de Bombers de Barcelona.

 

 

Els mitjans gràfics interessats podran prendre imatges a l’inici de l’acte (11.00 h). Caldrà acreditació prèvia, mitjançant correu a: premsa.bombers@gencat.cat

 

11:00|Presentació del nou cap de la Regió d'Emergències de Tarragona. Edifici CAT112 ( c. dels Pagesos, 2)|Reus (Baix Camp)

El director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Joan Delort, presidirà la presentació de l'inspector Albert Castellet com a nou cap de la Regió d'Emergències de Tarragona. També hi assistiran la directora dels Serveis Territorials d’Interior a Tarragona, Marta Cassany; la directora del Cat112, Irene Fornós; el cap del Cos de Bombers de la Generalitat, l’inspector David Borrell; i el cap de Regió sortint, l’inspector Albert Ventosa, entre d’altres comandaments.