El conseller d'Educació es reuneix amb la direcció i representants de les famílies de l'Escola Turó del Drac de Canet de Mar

query_builder   7 desembre 2021 13:14

event_note Nota de premsa

El conseller d'Educació es reuneix amb la direcció i representants de les famílies de l'Escola Turó del Drac de Canet de Mar

El conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, es reunirà dijous 9 de desembre, a partir de les 8:40h, amb la direcció i representants de les famílies de l’Escola Turó del Drac de Canet de Mar, afectat per la recent sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya sobre l’aplicació del 25% del castellà a una aula d’I5.

 

El conseller estarà acompanyat per l’alcaldessa de Canet de Mar, Blanca Arbell, per la secretària de Transformació Educativa del Departament, Núria Mora, i pel director dels Serveis Territorials d’Educació al Maresme-Vallès Oriental, Simó López. El titular d’Educació atendrà els mitjans de comunicació en acabar la reunió davant les portes del centre, cap a les 10:45h.

10:45|El conseller Gonzàlez-Cambray visita Escola Turó del Drac. Escola Turó del Drac. Ronda Ferrer de Canet, 11-13|Canet de Mar (Maresme)

El conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, es reunirà amb la direcció i representants de les famílies de l’Escola Turó del Drac de Canet de Mar.