La consellera Verge presenta la llei catalana contra el racisme a La Mina

query_builder   9 desembre 2021 10:23

event_note Nota de premsa

La consellera Verge presenta la llei catalana contra el racisme a La Mina

La consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, visitarà la Mina el proper divendres 10 de desembre per presentar la nova llei catalana contra el racisme i donar-ne detalls. La llei aborda les diferents formes i expressions del racisme, com l’antigitanisme, la islamofòbia, la xenofòbia i altres formes de discriminació ètnico-racial.

Verge atendrà conjuntament els mitjans amb Paqui Perona, de l’associació Veus Gitanes, i Manuel Fernández Cortés, del Centre Cultural Gitano La Mina, que parlaran de les discriminacions que pateix el poble gitano.

La convocatòria per als mitjans és a les 11:30 h del matí al Centre Cultural Gitano La Mina (Carrer Llevant, 1, Sant Adrià de Besòs).

11:30|La consellera Verge presenta la llei catalana contra el racisme a La Mina . Centre Cultural Gitano La Mina ( c. Llevant, 1)|Sant Adrià de Besòs (Barcelonès)

La consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, visitarà la Mina per presentar la nova llei catalana contra el racisme i donar-ne detalls. Verge atendrà conjuntament els mitjans amb Paqui Perona, de l’associació Veus Gitanes, i Manuel Fernández Cortés, del Centre Cultural Gitano La Mina, que parlaran de les discriminacions que pateix el poble gitano.