El president Aragonès compareixerà demà en roda de premsa al Palau de la Generalitat

query_builder   20 desembre 2021 21:29

event_note Nota de premsa

El president Aragonès compareixerà demà en roda de premsa al Palau de la Generalitat

  • Prèviament, la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, informarà dels acords del Govern a les 12.00 hores

 

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, compareixerà demà, dimarts, en roda de premsa, a les 12.30 hores, donada la situació de complexitat de les dades epidemiològiques de Covid-19 i prèvia a la conferència de presidents de dimecres.

Prèviament, la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, informarà dels acords del Govern a les 12.00 hores.

Es podrà seguir en directe al web govern.cat i a les xarxes socials de l’Executiu, i també s’enviarà el senyal a Collserola.

A causa de la situació actual de la pandèmia, els mitjans podran seguir la convocatòria i fer preguntes de forma presencial des del Palau de la Generalitat o telemàticament amb l’aplicació Zoom.

Els mitjans que hi vulguin assistir presencialment s’hauran d’acreditar enviant un correu a premsa.president@gencat.cat.

Els qui vulguin seguir la roda de premsa de forma telemàtica caldrà que enviïn un correu a premsa.president@gencat.cat des d’una adreça corporativa del mitjà, facilitant nom i cognoms, correu electrònic i número de telèfon mòbil per sol·licitar la incorporació al xat de l’aplicació Zoom i rebre les contrasenyes corresponents. El correu el podeu enviar a partir d’ara i fins a les 10.00h

12:30|Roda de premsa del president de la Generalitat. Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Sever)|Barcelona (Barcelonès)

  Emissió en directe

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, compareixerà en roda de premsa donada la situació de complexitat de les dades epidemiològiques de Covid-19 i prèvia a la conferència de presidents de dimecres.

Nota: A causa de la situació actual de la pandèmia, els mitjans podran seguir la convocatòria i fer preguntes de forma presencial des del Palau de la Generalitat o telemàticament amb l’aplicació Zoom. Els mitjans que hi vulguin assistir presencialment s’hauran d’acreditar enviant un correu a premsa.president@gencat.cat. Els qui vulguin seguir la roda de premsa de forma telemàtica caldrà que enviïn un correu a premsa.president@gencat.cat des d’una adreça corporativa del mitjà, facilitant nom i cognoms, correu electrònic i número de telèfon mòbil per sol·licitar la incorporació al xat de l’aplicació Zoom i rebre les contrasenyes corresponents. El correu el podeu enviar a partir d’ara i fins a les 10.00 h. La roda de premsa es podrà seguir en directe al web govern.cat i a les xarxes socials de l’Executiu, i també s’enviarà el senyal a Collserola.