Castells presideix a Girona la cloenda del cicle de conferències sobre política energètica

query_builder   15 maig 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Castells presideix a Girona la cloenda del cicle de conferències sobre política energètica

El conseller parlarà sobre els reptes energètics de Catalunya
Demà divendres, 16 de maig, el conseller d’Economia i Finances de la Generalitat, Antoni Castells, presidirà la cloenda del cicle de conferències sobre política energètica organitzat per la Cambra de Comerç de Girona. En el transcurs de l’acte, el Conseller pronunciarà una conferència sobre els reptes energètics de Catalunya.
Acompanyaran al Conseller el president de la Cambra de Girona, Domènec Espadalé, i el president de l’àrea d’Energia de la Cambra, Narcís Bartina, que serà l’encarregat de presentar les conclusions del cicle. També hi assistiran el delegat del Govern de la Generalitat a Girona, Jordi Martinoy, i el secretari d’Economia de la Generalitat, Andreu Morillas.
 
L’acte tindrà lloc a les 12 hores a la Cambra de Comerç de Girona. 
Abans de l’inici de la conferència, cap a les 11.45 hores aproximadament, el conseller atendrà els mitjans de comunicació a la mateixa seu de la Cambra.

11:45|.Cambra de Comerç de Girona (Gran Via Jaume I, 46)|Girona (El Gironès)

El conseller d’Economia i Finances, Antoni Castells, presidirà la cloenda del cicle de conferències sobre política energètica organitzat per la Cambra de Comerç de Girona. En el transcurs de l’acte, el conseller pronunciarà una conferència sobre els reptes energètics de Catalunya. A l'acte també hi assistirà el delegat del Govern a Girona, Jordi Martinoy. Abans de l’inici de la conferència, cap a les 11.45 hores aproximadament, el conseller atendrà els mitjans de comunicació a la mateixa seu de la Cambra.