La consellera Garriga obre els actes de commemoració de l'any dedicat a la figura de Guillem Viladot

query_builder   28 gener 2022 15:15

event_note Nota de premsa

La consellera Garriga obre els actes de commemoració de l'any dedicat a la figura de Guillem Viladot

La consellera de Cultura, Natàlia Garriga i Ibáñez, intervindrà demà, dissabte 30 de gener, en l’obertura dels actes previstos per a commemorar el centenari del naixement de  Guilllem Viladot.

L’acte tindrà lloc a partir de les 10 hores a la Sala de Plens de l’Ajuntament d’Agramunt. La commemoració de l’Any Viladot respon a una iniciativa conjunta de l’Ajuntament d’Agramunt, la Fundació Privada Lo Pardal, i el Departament de Cultura, amb la col·laboració d’altres institucions i entitats. El centre Lo Pardal va ser fundat l’any 1991 pel mateix poeta per tal de poder-hi exposar els seu poemes objecte i l’any 2000 va esdevenir museu. 

Els mitjans de comunicació que desitgin cobrir l’acte s’hauran d’acreditar prèviament mitjançant la tramesa d’un correu a l’adreça  protocol@agramunt.cat.

 

10:00|La consellera Garriga intervé en l'obertura de la commemoració del centenari del naixement de Guillem Viladot. Casal Agramuntí (rda. dels Comtes d'Urgell ,3)|Agramunt (Urgell)

La consellera de Cultura, Natàlia Garriga i Ibáñez, intervindrà en l’obertura dels actes previstos per commemorar el centenari del naixement de Guillem Viladot. L'acompanyarà el delegat del Govern a Lleida, Bernat Solé.