La consellera Garriga presenta en roda de premsa les noves adquisicions de la Col·lecció Nacional d'Art

query_builder   31 gener 2022 11:21

event_note Nota de premsa

La consellera Garriga presenta en roda de premsa les noves adquisicions de la Col·lecció Nacional d'Art

La consellera de Cultura, Natàlia Garriga, presenta en roda de premsa aquest dijous, 3 de febrer, a les 10 hores, les noves adquisicions de la Col·lecció Nacional d’Art. Ho farà acompanyada de la directora de Chiquita Room, Laura González, en representació de les adquisicions d'art contemporani; la fotògrafa Paula Artés, en representació de les adquisicions del Pla Nacional de Fotografia; el periodista expert en art, Jaume Vidal, en representació de la Comissió del Còmic i la Il·lustració; i el director de l’Arxiu Nacional, Francesc Balada, en representació de les adquisicions patrimonials. La roda de premsa es farà al Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC). 

El Departament de Cultura ha fet enguany un esforç d’inversió, amb una adquisició de prop de 2 milions d’euros, amb l’objectiu de donar el màxim suport al conjunt del sector. S’han prioritzat les compres d’obres produïdes per dones i per artistes ja consolidats i encara actius avui dia. 

Tots aquells periodistes que vulguin assistir a l'acte s'hauran d'acreditar prèviament enviant un correu electrònic a: premsa.cultura@gencat.cat 

La roda de premsa també es podrà seguir en línia a través del canal de youtube del Departament: https://youtu.be/dRYNYJg45ps 

 

10:00|La consellera Garriga presenta en roda de premsa les noves adquisicions de la Col·lecció Nacional d'Art . Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC) |Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Cultura, Natàlia Garriga, presentarà en roda de premsa les noves adquisicions de la Col·lecció Nacional d’Art.