Polítiques Digitals presenta l'estudi 'Reptes i oportunitats de la 5G als municipis'

query_builder   2 febrer 2022 09:30

event_note Nota de premsa

Polítiques Digitals presenta l'estudi 'Reptes i oportunitats de la 5G als municipis'

  • La presentació tindrà lloc demà dijous 3 de febrer, a les 11.30 hores,  i es podrà seguir telemàticament pel canal de YouTube de Polítiques Digitals

El secretari de Polítiques Digitals, David Ferrer, presentarà demà dijous, 3 de febrer, l’estudi ‘Reptes i oportunitats de la 5G als municipis’, promogut pel Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori en col·laboració amb l’Associació Catalana d’Enginyeria de Telecomunicació i Tecnologies Digitals  (Telecos.cat) i el Consorci Localret.

L’objectiu de l’estudi, especialment adreçat als responsables municipals del país, és ser una eina d’orientació, consulta i referència per a les administracions locals i els operadors de telecomunicacions, per facilitar el desplegament eficient, endreçat i transparent de la infraestructura i els serveis de la 5G al territori.

La presentació, que es podrà seguir en directe pel canal de YouTube de Polítiques Digitals, comptarà també amb les intervencions d’Andreu Francisco, director general de Localret; Claudi Berenguer, enginyer de telecomunicació i expert en 5G de Telecos.cat, i Olga Díaz, cap de l’Àrea Jurídica de Localret.

*Nota per als mitjans:

Els mitjans que segueixin l’acte telemàticament podran formular preguntes durant  l’streaming enviant-les per WhatsApp al 637 387 851 (indicant nom, mitjà i la persona a qui va dirigida la pregunta).

11:30|Presentació de l'estudi 'Reptes i oportunitats de la 5G als municipis'. Canal de YouTube de Polítiques Digitals|https://www.youtube.com/channel/UCikJh4WTo7_Y5_g09H3mmvw (streaming)

El secretari de Polítiques Digitals, David Ferrer, presentarà l’estudi Reptes i oportunitats de la 5G als municipis, promogut pel Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori en col·laboració amb l’Associació Catalana d’Enginyeria de Telecomunicació i Tecnologies Digitals  (Telecos.cat) i el Consorci Localret.