El secretari d'Empresa i Competitivitat, Albert Castellanos, visita diverses empreses i institucions de les Terres de l'Ebre

query_builder   3 febrer 2022 09:42

event_note Nota de premsa

El secretari d'Empresa i Competitivitat, Albert Castellanos, visita diverses empreses i institucions de les Terres de l'Ebre

El secretari d'Empresa i Competitivitat del Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat, Albert Castellanos, acompanyat del delegat territorial del Govern a les Terres de l'Ebre, Albert Salvadó, i el director territorial d'Empresa i Treball de les Terres de l'Ebre, Adam Tomàs, visita aquest divendres, 4 de febrer, diverses empreses i institucions de les Terres de l'Ebre.

Albert Castellanos es reuneix amb els presidents i les presidents dels consells comarcals de les Terres de l'Ebre i, un cop finalitzi la trobada atendrà els mitjans de comunicació. Serà a les 12.45 hores a la seu del Consell Comarcal del Baix Ebre, i abans els mitjans gràfics podran prendre imatges de la reunió.

Durant la jornada, el secretari d'Empresa i Competitivitat també visitarà les empreses Grup Balfegó & Balfegó SL a l'Ametlla de Mar i Amiblu Pipes Spain a Camarles.

12:45|Visita a empreses i institucions de les Terres de l'Ebre. Consell Comarcal del Baix Ebre ( c. Barcelona, 152)|Tortosa (Baix Ebre)

El secretari d'Empresa i Competitivitat, Albert Castellanos, atendrà els mitjans de comunicació un cop finalitzi la trobada amb els presidents i les presidentes dels quatre consells comarcals de les Terres de l'Ebre. L'acompanyarà el delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Albert Salvadó.