El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, presentarà demà dijous el programa per a la promoció d’una alimentació saludable i la prevenció i abordatge de malalties a l’atenció primària i comunitària. Un dels punts destacats d’aquest programa és l’equip de nutricionistes que s’incorporaran a l’atenció primària.

Serà en una roda de premsa presencial –no telemàtica- que tindrà lloc a les 10h al Centre d’Atenció Primària (CAP) Santa Rosa, a Santa Coloma de Gramenet. Al conseller Argimon l’acompanyaran la infermera i adjunta a la direcció del CAP Santa Rosa, Maite Escudero; Lara Arnau, nutricionista d’aquest programa; i Vanessa Pérez, infermera referent de Salut i escola del CAP Santa Rosa.

10:00|El conseller Argimon presenta un programa per promoure l'alimentació saludable. CAP Santa Rosa (c. Elcano, 18)|Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès)

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, presentarà el programa per a la promoció d’una alimentació saludable i la prevenció i abordatge de malalties a l’atenció primària i comunitària.