La consellera Jordà visita el Servei Meteorològic de Catalunya i anuncia inversions per modernitzar la Xarxa de Radars

query_builder   9 febrer 2022 12:47

event_note Nota de premsa

La consellera Jordà visita el Servei Meteorològic de Catalunya i anuncia inversions per modernitzar la Xarxa de Radars

La consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà i Roura, visitarà demà dijous, 10 de febrer de 2022, el Servei Meteorològic de Catalunya. Allà, acompanyada de la seva nova directora, Sarai Sarroca, coneixerà de primera mà com s’elaboren les prediccions meteorològiques i, a continuació, explicarà les inversions que es faran per renovar tecnològicament  l’actual Xarxa de Radars del Servei Meteorològic de Catalunya.

Les noves inversions es faran als radars actuals situats a la Panadella (Anoia), Tivissa (Ribera d’Ebre), Puig d’Arques (Baix Empordà) i Vallirana, i permetran disposar d’una tecnologia més adequada a les condicions meteorològiques cada cop més adverses.

Nota: Els mitjans podran prendre imatges de la visita a les 11.20h.  La consellera Teresa Jordà farà l’atenció als mitjans a les 11.40h

11:20|La consellera Jordà visita el Servei Meteorològic de Catalunya. Servei Meteorològic de Catalunya (c. de Berlín, 38-46)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà,  explicarà les inversions que es faran per renovar tecnològicament l’actual Xarxa de Radars meteorològics.