La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugura la Festa de les Famílies

query_builder   16 maig 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugura la Festa de les Famílies

Aquest any la festa dedica una especial atenció a la diversitat familiar i, per això el lema central és “I la teva com és?”
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, acompanyada de la secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, Carme Porta, inaugurarà diumenge la Festa de les Famílies que tindrà lloc al Parc de la Ciutadella de Barcelona. La Festa és un esdeveniment organitzat pel Departament d’Acció Social i Ciutadania per celebrar el Dia Internacional de les Famílies, establert per les Nacions Unides el 1994. Aquest any la Festa dedica una especial atenció a la diversitat familiar i per això s’ha triat com a lema: “I la teva com és?”.
 
La consellera arribarà a les 10:30h al Parc de la Ciutadella. Després de visitar la carpa del Departament, saludarà els representants de les 18 entitats que participaran a la Festa. Posteriorment lliurarà a Carla Albiol el IV premi al millor cartell commemoratiu del Dia Internacional de les Famílies. La consellera clourà l’acte amb un parlament i es procedirà a un acte simbòlic d’enlairament de globus per simbolitzar la diversitat de famílies.
 
Un cop acabada la seva participació a la Festa de les Famílies, la consellera Capdevila es desplaçarà a l’Hotel Joan Carles I on lliurarà la Medalla Centenària de la Generalitat al doctor Moisès Broggi.
 
16 de maig de 2008
 
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
Festa de les Famílies
DIA:
Diumenge 18 de maig
HORA:
10:30 hores
LLOC:
Parc de la Ciutadella – Barcelona
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
Lliurament de la Medalla Centenària al Dr. Moisès Broggi
DIA:
Diumenge 18 de maig
HORA:
13:45 hores
LLOC:
Hotel Joan Carles I. Av. Diagonal, 661 – Barcelona

10:30|.Parc de la Ciutadella|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, acompanyada de la secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, Carme Porta, participarà a la Festa de les Famílies. La Festa és un esdeveniment organitzat pel Departament d’Acció Social i Ciutadania per celebrar el Dia Internacional de les Famílies, establert per les Nacions Unides el 1994.