Presentació del Circuit promeses de Tennis Terres de l'Ebre 2022

query_builder   10 febrer 2022 17:23

event_note Nota de premsa

Presentació del Circuit promeses de Tennis Terres de l'Ebre 2022

El representant territorial de l'Esport de les Terres de l'Ebre, Joan Barberà, juntament amb el representant de les Terres de l'Ebre de la Federació Catalana de Tennis (FCT), Ramon Masip, i el director esportiu de la FCT a Tarragona i les Terres de l'Ebre, Fran Medina, acompanyats del director esportiu del Club Tennis Tortosa, Xavi Martí, presenten aquest dilluns, 14 de febrer, el nou Circuit promeses de Tennis Terres de l'Ebre 2022.

L'objectiu de la Federació Catalana de Tennis i de la Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física amb la creació d'aquest Circuit està en l'impuls i la potenciació de la pràctica del tennis als municipis de la Terres de l'Ebre.

La roda de premsa tindrà lloc a les 11.00 hores a la seu del Club de Tennis Tortosa, ctra. Simpàtica, 89.

11:00|Circuit promeses de Tennis Terres de l'Ebre. Club Tennis Tortosa ( ctra. Simpàtica, 89)|Tortosa (Baix Ebre)

El representant territorial de l'Esport de les Terres de l'Ebre, Joan Barberà, presentarà el nou circuit promeses de Tennis Terres de l'Ebre. L'acompanyarà el representant de la Federació Catalana de Tennis a les Terres de l'Ebre, Ramon Masip, i el director esportiu de la Federació Catalana de Tennis a Tarragona i les Terres de l'Ebre.