Presentació de la temporada 2022 del Parc Astronòmic del Montsec

query_builder   14 febrer 2022 11:48

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació de la temporada 2022 del Parc Astronòmic del Montsec

La presidenta de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Marta Subirà, acompanyada del delegat del Govern a Lleida, Bernat Solé; el president del Consell Comarcal de la Noguera, Miquel Plensa; l’alcaldessa d’Àger, Mireia Burgués, i el director del Parc Astronòmic del Montsec (PAM), Salvador J. Ribas, presentaran demà dimarts, dia 15, en roda de premsa, les novetats previstes en el programa d’activitats de la temporada 2022 de l'Astronòmic.

L’acte informatiu tindrà lloc a les 11.00 hores, a la Delegació del Govern a Lleida. La presidenta de Ferrocarrils farà la seva intervenció per via telemàtica.

11:00|Presentació de la temporada 2022 del Parc Astronòmic del Montsec. Delegació territorial del Govern a Lleida ( c. Lluís Companys, 1)|Lleida (Segrià)

La presidenta de Ferrocarrils, Marta Subirà, acompanyada del delegat del Govern a Lleida, Bernat Solé; el president del Consell Comarcal de la Noguera, Miquel Plensa; l’alcaldessa d’Àger, Mireia Burgués, i el director del Parc Astronòmic del Montsec (PAM), Salvador J. Ribas, presentaran en roda de premsa les novetats previstes en el programa d’activitats de la temporada 2022 de l'Astronòmic.