La consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà i Roura, signarà demà el conveni per a la implantació a Gurb del projecte PRIMA, una plataforma d’integració d’energies renovables i emmagatzematge que ha de permetre l’assaig industrial i la validació de tecnologies, productes i serveis d’emmagatzematge energètic i energies renovables en un entorn real.

També signaran el conveni  l’alcaldessa de Vic, Anna Erra; l’alcalde de Gurb, Josep Casassas; el president del Consell Comarcal d’Osona, Joan Carles Rodríguez; i el rector de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya, Josep Eladi Baños. L’acte tindrà lloc a les 10 hores a la sala Sert de l’Edifici El Sucre (Plaça 1 d’Octubre, Vic).

A les 10.30 hores, la consellera presidirà la inauguració de la 1a edició de la Fira d’Energia i Construcció Sostenible de Vic, que se celebra al recinte firal El Sucre.

Finalment, a les 12.00 hores, Jordà presidirà la jornada de presentació a ajuntaments i consells comarcals del projecte Nova Energia Osona (NEO), un programa liderat pel Consell Comarcal d’Osona per impulsar la transició energètica a la comarca. L’acte se celebrarà a la sala de plens del Consell Comarcal d’Osona, a l’edifici El Sucre de Vic.

La consellera Jordà participa en diferents actes a Vic

La consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà i Roura, participarà en diferents actes a Vic.

  • 10:00|Signatura del conveni per la implantació a Gurb del projecte PRIMA d'integració d'energies renovables i emmagatzematge. Edifici El Sucre ( pl. 1 d'Octubre)|Vic (Osona)

    La consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà i Roura, signarà el conveni per a la implantació a Gurb del projecte PRIMA, una plataforma d’integració d’energies renovables i emmagatzematge. També signaran el conveni l’alcalde de Gurb, Josep Casassas; l’alcaldessa de Vic, Anna Erra; el president del Consell Comarcal d’Osona, Joan Carles Rodríguez; i el rector de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya, Josep Eladi Baños. 

  • 10:30|Inauguració de la 1a edició de la Fira d'Energia i Construcció Sostenible de Vic. Recinte Firal El Sucre|Vic (Osona)

    La consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà i Roura, presidirà la inauguració de la 1a edició de la Fira d’Energia i Construcció Sostenible de Vic.

  • 12:00|Presentació del projecte Nova Energia Osona (NEO). Edifici El Sucre ( pl. 1 d'Octubre)|Vic (Osona)

    La consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà i Roura, presidirà la jornada de presentació a ajuntaments i consells comarcals del projecte Nova Energia Osona (NEO), un programa liderat pel Consell Comarcal d’Osona per impulsar la transició energètica a la comarca.