Tret de sortida a la 14a. Edició del Circuit de Curses per muntanya Terres de l'Ebre 2022

query_builder   17 febrer 2022 10:54

event_note Nota de premsa

Tret de sortida a la 14a. Edició del Circuit de Curses per muntanya Terres de l'Ebre 2022

El representant territorial de l'Esport de les Terres de l'Ebre, Joan Barberà, amb l'alcaldessa del Pinell de Brai, Eva Amposta; el director de la Cursa dels Biberons, Ramir Melich, i la secretària de l'Associació Esportiva de Curses per muntanya de les Terres de l'Ebre, Paula Espinach, presenten aquest diumenge 20 de febrer la 14a Edició del Circuit de Curses per muntanya Terres de l'Ebre 2022 al Pinell de Brai.

La Cursa dels Biberons és la primera prova del Circuit de curses, que compta amb un total de 18 proves, 8 de les quals també formen part del Circuit Exprés que arriba a la 3a edició. El Circuit clourà el 13 de novembre a Flix amb la Cursa Punta de l'Home, i el 2 de desembre Ulldecona acollirà la festa de lliurament de premis de totes les categories participants en les curses del Circuit.

12:30|XIV Circuit de curses per muntanya Terres de l'Ebre. Celler cooperatiu La Catedral del Vi ( c. Pilonet, 8)|El Pinell de Brai (Terra Alta)

El representant territorial de l'Esport de les Terres de l'Ebre, Joan Barberà, participarà en la cursa que enceta la 14a. edició del Circuit de curses per muntanya Terres de l'Ebre 2022. L'acompanyaran l'alcaldessa del Pinell de Brai, Eva Amposta; el director de la Cursa dels Biberons, Ramir Melich, i la secretària de l'Associació Esportiva de Curses per Muntanya de les Terres de l'Ebre, Paula Espinach.