El conseller Roger Torrent visitarà demà la Bisbal d'Empordà, candidata a esdevenir la primera "World Craft City" de l'Europa continental

query_builder   23 febrer 2022 11:40

event_note Nota de premsa

El conseller Roger Torrent visitarà demà la Bisbal d'Empordà, candidata a esdevenir la primera "World Craft City" de l'Europa continental

  • A les 11.00 hores el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, acompanyat de l’alcalde del municipi, Enric Marquès Serra, donaran a conèixer el resultat de la candidatura de la Bisbal d’Empordà per obtenir aquest distintiu internacional de ciutat artesana que atorga la institució World Craft Council (WCC)
  • En l’acte, es presentarà també la nova campanya de captació d’artesans que impulsa el municipi, iniciativa que ha comptat amb el suport del Departament d’Empresa i Treball a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM)

El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, visitarà demà dijous 24 de febrer la Bisbal d’Empordà, candidata a esdevenir la primera “World Craft City” de l’Europa continental. En la visita l’acompanyarà el director dels serveis territorials del Departament a Girona, Joan Martí Bonmatí, i la directora del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), Agnès Russiñol i Amat.

A les 11.00 hores a l’Ajuntament Vell de la Bisbal d’Empordà (Carrer de les mesures, 17), el conseller Torrent, acompanyat de l’alcalde del municipi, Enric Marquès Serra, i del coordinador de l'Àrea de Promoció i Desenvolupament del consistori, Daniel Sabater Selrà, presentaran, en roda de premsa, el resultat de la candidatura de la Bisbal d’Empordà per esdevenir “World Craft City”. Aquest distintiu internacional, que atorga la institució World Craft Council International (WCC), reconeix la contribució i singularitat productiva i innovadora d’una ciutat a través de l’artesania, i la seva aportació en l’economia creativa.

En l’acte, es presentarà també la nova campanya de captació d’artesans que impulsa l’Ajuntament i que ha comptat amb el suport del Departament d’Empresa i Treball a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda( CCAM).

Un cop finalitzada la roda de premsa, el conseller Torrent visitarà diferents tallers artesans situats al carrer Aigüeta, eix comercial on es concentra la majoria d’establiments dedicats al món de l’artesania i la ceràmica del municipi.

Prèviament, a les 10.30 hores, el responsable d’Empresa i Treball visitarà l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà on signarà el Llibre d’Honor del consistori. En acabar farà un recorregut  per diferents espais del municipi

El conseller Torrent visita la Bisbal d'Empordà, candidata a esdevenir la primera 'World Craft City' de l'Europa continental.

El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, visitarà la Bisbal d’Empordà, candidata a esdevenir la primera “World Craft City” de l’Europa continental.

  • 10:30|Visita a l'Ajuntament de la Bisbal d'Empordà. Ajuntament de la Bisbal d'Empordà ( pl. del Castell, 10)|La Bisbal d'Empordà (Baix Empordà)

    El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, visitarà l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà i signarà el Llibre d’Honor del consistori.

  • 11:00|Presentació del resultat de la candidatura de la Bisbal d'Empordà . Ajuntament Vell ( c. de les mesures, 17)|La Bisbal d'Empordà (Baix Empordà)

    El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, acompanyat de l’alcalde de la Bisbal d'Empordà, Enric Marquès Serra, i del coordinador de l'Àrea de Promoció i Desenvolupament del consistori, Daniel Sabater Selrà, presentaran, en roda de premsa, el resultat de la candidatura de la Bisbal d’Empordà per esdevenir “World Craft City". En l’acte es presentarà també la nova campanya de captació d’artesans que impulsa l’Ajuntament.