CANVI DE FORMAT: El conseller d'Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, presenta l'oferta d'ensenyaments obligatoris

query_builder   23 febrer 2022 12:47

event_note Nota de premsa

CANVI DE FORMAT: El conseller d'Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, presenta l'oferta d'ensenyaments obligatoris

 

El conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, presentarà demà en roda de premsa l’oferta d’ensenyaments obligatoris per al curs escolar 2022-2023. Ho farà a partir de les 12h a la Sala d’Actes del Departament d'Educació. Acompanyaran al conseller durant la presentació la secretària de Transformació Educativa, Núria Mora, el director general de Centres Públics, Jean Marc Segarra, i el director general de Centres Concertats i Privats, Ramon Montes.La roda de premsa tindrà un format presencial. Per poder assistir-hi, els mitjans de comunicació hauran d’enviar un correu electrònic a comunicacio.educacio@gencat.cat.

La roda de premsa també s’emetrà en directe des del canal de YouTube del Departament d’Educació.

12:00|El conseller Gonzàlez-Cambray presenta l'oferta ensenyaments obligatoris. Departament d'Educació ( Via Augusta, 202-222)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, presentarà en roda de premsa l’oferta d’ensenyaments obligatoris per al curs escolar 2022-2023. Ho farà acompanyat del director general de Centres Públics, Jean Marc Segarra; el director general de Centres Concertats i Privats, Ramon Montes; i la directora general d’Atenció a la Família i Comunitat Educativa, Raquel Garcia.