ANUL·LA L'ANTERIOR: La consellera Ciuró visita els jutjats de la Bisbal d'Empordà i fa un balanç del Pla pilot de la nova Oficina d'Atenció al Ciutadà

La titular de Justícia clourà la jornada a les comarques gironines a Maçanet de la Selva

query_builder   24 febrer 2022 12:02

event_note Nota de premsa

ANUL·LA L'ANTERIOR: La consellera Ciuró visita els jutjats de la Bisbal d'Empordà i fa un balanç del Pla pilot de la nova Oficina d'Atenció al Ciutadà

La titular de Justícia clourà la jornada a les comarques gironines a Maçanet de la Selva

La consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, visitarà els jutjats de la Bisbal d’Empordà (Girona) aquest divendres, 25 de febrer, a les 12.30h i, en acabat, farà un balanç del Pla pilot de la nova Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC).

La nova Oficina d’Atenció al Ciutadà és nou model d’atenció ciutadana als jutjats, amb un perfil més molt més digital, i que suposarà un canvi de paradigma en la qualitat, l’eficiència i l’homogeneïtzació del servei que es presta als usuaris en l’Administració de justícia.

A les 13.00h, després de la visita a l’OAC, Ciuró atendrà els mitjans de comunicació per fer un balanç d’aquest Pla pilot.

La titular de Justícia clourà la jornada a les comarques gironines a Maçanet de la Selva, on, a partir de les 17.30h, visitarà i es reunirà amb l’alcaldessa, Natàlia Figueras.

 

NOTA: Els mitjans gràfics podran obtenir imatges de la visita a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà dels jutjats de la Bisbal (mut) a les 12.30 hores.

 

Els mitjans interessats s’hauran d’acreditar a través del correu electrònic premsa.justicia@gencat.cat, indicant nom, cognoms, DNI i mitjà de comunicació.

 

 

 

ACTE:

La consellera Ciuró visita els jutjats de la Bisbal d’Empordà i fa balanç del Pla pilot de la nova Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC)

DIA:

Divendres, 25 de febrer

HORA:

 

 

 

 

LLOC:

 

12.30 h. Visita als jutjats de la Bisbal i a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (mut)

13.00 h. Atenció als mitjans

17.30 h. Arribada a l’Ajuntament de Maçanet de la Selva

 

Carrer del Teatre Vell, 12

La Bisbal d’Empordà (Girona)

12:30|La consellera Ciuró visita els jutjats de la Bisbal d'Empordà i fa balanç del Pla pilot de la nova Oficina d'Atenció al Ciutadà . C. del Teatre Vell, 12|Bisbal d'Empordà (Baix Empordà)

La consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, visitarà els jutjats de la Bisbal d’Empordà (Girona) i farà un balanç del Pla pilot de la nova Oficina d’Atenció al Ciutadà, un nou model d’atenció ciutadana als jutjats, amb un perfil més molt més digital, i que suposarà un canvi de paradigma en la qualitat, l’eficiència i l’homogeneïtzació del servei que es presta als usuaris en l’Administració de justícia.