Demà divendres, a les 11.00 hores, al Complex Central dels Mossos d'Esquadra a Sabadell

El conseller Elena presideix el 67è Gabinet de Coordinació Antiterrorista

query_builder   24 febrer 2022 13:17

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Elena presideix el 67è Gabinet de Coordinació Antiterrorista

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena i Garcia, presidirà demà divendres, a les 11.00 hores,  el 67è Gabinet de Coordinació Antiterrorista, acompanyat del director general de la Policia, Pere Ferrer, el comissari en cap de Mossos d’Esquadra, Josep Maria Estela i el comissari de la Prefectura,  Eduard Sallent. La reunió tindrà lloc a la Sala Magna del Complex Central dels Mossos d’Esquadra a Sabadell.

Una de les qüestions en l'ordre del dia serà l'anàlisi de la situació a Ucraïna.

La trobada serà a porta tancada i sense declaracions posteriors, però els mitjans gràfics podran fer un mut a l'inici de la reunió.

Els mitjans que estiguin interessats en assistir-hi cal que s’acreditin fins a les 19 hores d’avui dijous, enviant un correu electrònic a  comunicacio.mossos@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI, mitjà i matrícula i model del seu vehicle.

11:00|El conseller Elena presideix el 67è Gabinet de Coordinació Antiterrorista. Av. de la Pau, 120|Sabadell (Vallès Occidental)

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena i Garcia, presidirà el 67è Gabinet de Coordinació Antiterrorista, acompanyat del director general de la Policia, Pere Ferrer; el comissari en cap de Mossos d’Esquadra, Josep Maria Estela; i el comissari de la Prefectura, Eduard Sallent. La reunió tindrà lloc a la Sala Magna del Complex Central dels Mossos d’Esquadra a Sabadell.