• També hi participarà el vicepresident Puigneró, que farà la benvinguda a l’acte

 

  • Després de l’acte visitaran alguns dels estands de les 52 empreses, entitats i centres tecnològics catalans presents a la fira

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, acompanyat del vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, inaugurarà dilluns vinent, 28 de febrer, a les 11.30 hores, l’estand de la Generalitat de Catalunya al Mobile World Congress 2022, que obre les seves portes el mateix dilluns al matí i que se celebra fins el 3 de març a Barcelona. 

 

L’acte inaugural de l’estand del Govern català s’iniciarà amb els parlaments del vicepresident i el president. Tot seguit, Pere Aragonès i Jordi Puigneró assistiran al primer passi de l’experiència audiovisual hologràfica 360º ‘Catalonia looks up’, de sis minuts de durada. Amb aquest audiovisual el Govern convida a aixecar la mirada cap a l’espai per conèixer els beneficis de la connectivitat IoT/5G i de les missions espacials amb nanosatèl·lits, així com també projecta la seva aposta estratègica pel sector New Space, la nova economia de l’espai, com a sector d’oportunitats laborals, socials i econòmiques per a tot el país.  

 

Seguidament, el cap l’Executiu acompanyat del vicepresident visitarà alguns dels estands de les 52 empreses, entitats i centres tecnològics catalans que enguany seran presents al Mobile World Congress.

 

 

Nota: Per cobrir informativament aquest acte caldrà haver-se acreditat prèviament davant els organitzadors del Mobile World Congress per tenir accés al pavelló. El passi de l’audiovisual serà a porta tancada, però es podran fer imatges a l’inici. Es proporcionaran les imatges de l’audiovisual complet als mitjans a través de la plataforma Watchity, a l’adreça: https://governmitjans.watchity.com Usuari: comunicaciogovern.presidencia@gencat.cat 

Password: premsa.