La consellera Jordà presideix la constitució de la Taula de Diàleg Social de les Energies Renovables

query_builder   28 febrer 2022 15:11

event_note Nota de premsa

La consellera Jordà presideix la constitució de la Taula de Diàleg Social de les Energies Renovables

La consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà i Roura, presidirà demà la constitució de la Taula de Diàleg Social de les Energies Renovables. Aquest òrgan, en què participaran una cinquantena d’agents socials de tots els àmbits (des del món municipal fins a col·legis professionals, passant per entitats del sector de l’energia, de l’ecologisme, de l’agricultura, patronals i sindicats), serà responsable de proposar i estudiar mesures per a la compensació entre territoris rurals i zones urbanes densament poblades on no es pugui garantir assolir el 50% de la seva demanda elèctrica amb generació elèctrica renovable de proximitat en l’horitzó de l’any 2030.

En la reunió, que se celebrarà a les 16.00 hores al Palau de Pedralbes, també hi participaran la secretària d’Acció Climàtica, Anna Barnadas; la directora general d’Energia, Assumpta Farran; i la directora de l’Institut Català d’Energia, Marta Morera.

Just abans de començar l’acte, a les 15.50 hores, la consellera atendrà els mitjans de comunicació, i els mitjans gràfics que ho desitgin podran prendre imatges de l’inici de la reunió. (Els mitjans s’hauran d’acreditar a l’adreça premsa.accioclimatica@gencat.cat. L’accés serà per la porta principal).

15:50|La consellera Jordà presideix la constitució de la Taula de Diàleg Social de les Energies Renovables. Palau de Pedralbes ( av. Diagonal, 686)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà, presidirà la constitució de la Taula de Diàleg Social de les Energies Renovables. En l'òrgan hi participaran una cinquantena d'agents socials del país. La reunió tindrà lloc a les 16.00 hores; just abans de començar, a les 15.50 hores, la consellera atendrà els mitjans de comunicació, i els mitjans gràfics que ho desitgin podran prendre imatges de l’inici de la reunió.