La conferència

Demà, dimecres 2 de març, a les 18 hores, la consellera de Drets Socials, Violant Cervera, oferirà a Tortosa la conferència Més drets, més oportunitats per detallar les línies d’actuació que endegarà el Departament amb els fons Next Generation EU. A l’acte, que se celebrarà a l’Aula Magna del Campus Terres de l’Ebre de la Universitat Rovira i Virgili (URV), hi assistiran representants d’entitats socials, col·legis professionals i món local de les Terres de l’Ebre.

Els mitjans podran seguir la conferència presencialment o de forma telemàtica al canal de youtube del Departament.

Intervindran a l’acte la consellera Cervera; la secretària general de Drets Socials, Dolors Rusinés; el director territorial de Drets Socials a les Terres de l'Ebre, Felip Monclús, i l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé. Els acompanyaran el secretari d'Habitatge i Inclusió Social, Carles Sala; la secretària d'Afers Socials i Famílies, Anna Figueras, i el secretari d'Infància, Adolescència i Joventut, Alexis Serra.

18:00|La consellera Cervera presenta l'acte 'Més drets, més oportunitats' sobre els Fons Next Generation EU. Aula Magna del Campus Terres de l'Ebre de la URV ( av. de Remolins, 13)|Tortosa (Baix Ebre)

La consellera de Drets Socials, Violant Cervera, presentarà l'acte Més drets, més oportunitats sobre els Fons Next Generation EU.