La consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, inaugurarà demà, a les 9 del matí, al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEJFE) la jornada Intervenció sobre els agressors de violència de gènere: tancats o a la comunitat?

Durant la jornada, en la qual també participarà la directora del CEJFE, Laura Martínez, s’abordarà el tractament amb els agressors de gènere, des del punt de vista dels programes de presó i des de l’àmbit de les mesures penals alternatives.

En aquesta sessió, on es plantejarà quin és el tractament que fan els països europeus dels agressors masclistes, també s’introduirà la intervenció que es fa des de la perspectiva de la víctima de violència de gènere.

09:00|La consellera Ciuró inaugura la jornada 'Intervenció sobre els agressors de violència de gènere: tancats o a la comunitat?'. C. Pau Claris 158|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, inaugurarà al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEJFE) la jornada Intervenció sobre els agressors de violència de gènere: tancats o a la comunitat?.