La consellera Cervera presenta a Terrassa el dispositiu d'acollida d'un grup d'infants i adolescents d'Ucraïna

query_builder   7 març 2022 18:15

event_note Nota de premsa

La consellera Cervera presenta a Terrassa el dispositiu d'acollida d'un grup d'infants i adolescents d'Ucraïna

En la reunió també hi participaran famílies d’acollida de la ciutat; l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, i representants de l’ONG TANU

La consellera, l’alcalde i una representació de l’entitat atendran els mitjans de comunicació en roda de premsa, a les 17.30h a l’Ajuntament

La consellera de Drets Socials, Violant Cervera, i l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, es reuniran demà a la tarda amb una representació de les famílies que els propers dies acolliran un grup d’un centenar d’infants i adolescents ucraïnesos sense referents familiars a Catalunya. En la trobada també hi participarà una representació de Terrassa Ajuda Nens d’Ucraïna (TANU), una ONG del municipi que des de 1999 treballa amb infants d’Ucraïna en situació de vulnerabilitat. Per part del Departament també hi assistiran el secretari d’Infància, Adolescència i Joventut, Alexis Serra, i la directora general d’Atenció a la Infància i l’Adolescència, Ester Cabanes.

Els mitjans gràfics podran prendre imatges de l’inici de la reunió, a les 17h. Tot seguit, a les 17.30 h, la consellera, l’alcalde i l’entitat oferiran una roda de premsa a l’Ajuntament. Entre d’altres qüestions, la consellera presentarà el circuït específic que ha impulsat el Departament per atendre els casos de menors d’edat no acompanyats d’origen ucraïnès.

La roda de premsa es podrà seguir presencialment o per streaming a https://youtu.be/rf1HyBnj6jk. Els mitjans que ho desitgin podran realitzar preguntes a través de WhatsApp al número 618.542.156 durant tot l’acte.

17:00|La consellera Cervera presenta a Terrassa el dispositiu d'acollida d'un grup d'infants i adolescents d'Ucraïna. Ajuntament de Terrassa|Terrassa (Vallès Occidental)

La consellera de Drets Socials, Violant Cervera, i l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, presentaran a Terrassa el dispositiu d’acollida d’un grup d’infants i adolescents d’Ucraïna. En la roda de premsa també hi participarà una representació de Terrassa Ajuda Nens d’Ucraïna (TANU), una ONG del municipi que des de 1999 treballa amb infants d’Ucraïna en situació de vulnerabilitat. A les 17h els mitjans gràfics podran prendre imatges de l’inici d'una reunió amb una representació de les famílies que els propers dies acolliran un grup d’infants i adolescents ucraïnesos sense referents familiars. L'inici de la roda de premsa serà a les 17.30.