• A les 11.30 hores, a la Delegació del Govern de Tarragona (Carrer de Sant Francesc, 3), Francesc Sutrias i Grau atendrà els mitjans de comunicació per donar a conèixer les principals actuacions dutes a terme per l’Agència en matèria de defensa dels drets de les persones consumidores al territori


El director de l’Agència Catalana del Consum, Francesc Sutrias i Grau, es reunirà demà dijous 24 de març amb la delegada del Govern a Tarragona, Teresa Pallarès Piqué, i la directora dels Serveis Territorials del Departament d’Empresa i Treball a Tarragona, Sofia Moya Pereira, per analitzar els principals resultats del Balanç d’actuacions 2021 en matèria de defensa dels drets de les persones consumidores a la demarcació.

La reunió tindrà lloc a les 11.00 hores a la Delegació del Govern de Tarragona (Carrer de Sant Francesc, 3). El mitjans gràfics interessats podran prendre imatges de l’inici de la reunió. Un cop finalitzada, cap a les 11.30 hores, el director de l’Agència atendrà els mitjans de comunicació.

Sutrias donarà a conèixer les actuacions dutes a terme a la demarcació de Tarragona l’any passat, amb relació a les consultes, les denúncies i les reclamacions ateses; els casos resolts per mediació i arbitratge; les actuacions inspectores i les sancions imposades.

 

11:30|Presentació del balanç d'actuacions 2021 a la demarcació de Tarragona. Delegació del Govern a Tarragona ( c. de Sant Francesc, 3)|Tarragona (Tarragonès)

El director de l’Agència Catalana del Consum, Francesc Sutrias i Grau, presentarà el balanç d’actuacions 2021 a la demarcació de Tarragona. El director de l’Agència es reunirà amb la delegada del Govern a Tarragona, Teresa Pallarès Piqué, i la directora dels Serveis Territorials del Departament d’Empresa i Treball a Tarragona, Sofia Moya Pereira, per analitzar els principals resultats del balanç. Un cop finalitzada la reunió, el director atendrà els mitjans de comunicació.