La consellera de Justícia, Lourdes Ciuró i Buldó, assistirà dijous, 31 de març, al taller de cuina que impartirà la xef Ada Parellada a l’aula de restauració del CIRE, al Centre Penitenciari Quatre Camins.

A les 10 del matí començarà la classe pràctica, que forma part del curs de cuina per als interns que es volen formar i treballar en el sector de la restauració i la hostaleria. La prestigiosa xef els ensenyarà a preparar una coca de bacallà amb romesco i els alumnes hi hauran de participar, parar les taules, servir el dinar i preparar les begudes i els cafès, igual que farien en un restaurant.

A l’esdeveniment, hi assistiran també el secretari general del Departament de Justícia, Joaquim Clavaguera, i la directora del CIRE, Annabel Marcos.

Els professionals dels mitjans de comunicació que vulguin assistir a la presentació del curs s’han d’acreditar mitjançant l’enviament de les seves dades (nom, cognoms i DNI) i el material tècnic que portaran, abans de dimecres 30, a les 12 h, al correu electrònic premsa.justicia@gencat.cat.

Els mitjans de comunicació interessats han de ser a l’entrada principal del Centre Penitenciari Quatre Camins a les 9.20 h.

ACTE

Taller de cuina de la xef Ada Parellada al Centre Penitenciari Quatre Camins

DIA

Dijous, 31 de març

HORA

9.20, hora d’arribada dels mitjans interessats a assistir-hi

LLOC

Centre Penitenciari Quatre Camins.

Ctra. del Masnou a Granollers, km. 13,425  

La Roca del Vallès

09:20|La consellera Ciuró assisteix al taller de cuina que impartirà la xef Ada Parellada al Centre Penitenciari de Quatre Camins. Centre Penitenciari Quatre Camins ( ctra. del Masnou a Granollers)|La Roca del Vallès (Vallès Oriental)

La consellera de Justícia, Lourdes Ciuró i Buldó, assistirà al taller de cuina que impartirà la xef Ada Parellada a l’aula de restauració del CIRE, al Centre Penitenciari Quatre Camins. Els mitjans de comunicació interessats han de ser a l’entrada principal del Centre Penitenciari Quatre Camins a les 9.20 h.